Krabpalen & Klimbomen

voor kattenAlgemene informatie

Alle krabpalen zijn volledig gemonteerd en worden niet in onderdelen geleverd. 
De vermelde hoogte is altijd gemeten vanaf de grondplaat tot aan het hoogste punt van de krabpaal en de vermelde breedte is altijd gemeten over het breedste stuk van de hele krabpaal. De genoemde maten zijn altijd bij benadering.
Alle krabpalen kunnen ook buiten staan. 

De krabpalen zijn gemaakt van materialen die rechtstreeks uit de natuur komen en zijn onbehandeld.
We gebruiken geen verf, beits of sisaltouw, ook niet op aanvraag.

De planken

Elke krabpaal heeft ligplanken en opstapplankjes. De ligplanken zijn er in de maten 43x23 cm. en 48x29 cm. De grotere maat is ook geschikt voor grotere rassen. De ligplanken en opstapplankjes worden gemaakt van gebruikt onbehandeld steigerhout en zijn altijd grijsbruin van kleur. 

De stammen

De stammen kunnen bruin of groen zijn. Alle stammen kleuren uiteindelijk van groen naar bruin, dit duurt ongeveer 2 tot 4 maanden. Welke stam gebruikt wordt hangt af van de vorm die de krabpaal nodig heeft, dus niet de kleur maar de vorm bepaalt welke stam gebruikt wordt.

Belangrijke productinformatie

De krabpalen zijn gemaakt van materialen die rechtstreeks uit de natuur komen. Het hout voor de krabpalen wordt onder hoge druk schoongespoten en te drogen gelegd. Wij streven naar een zo natuurgetrouw mogelijk product dat zo min mogelijk milieubelastend is en om deze reden gebruiken wij geen insecticiden. Wees je er dus goed van bewust dat je een puur natuurproduct in huis haalt dat volledig onbehandeld is. Indien gewenst kun je de krabpaal zelf behandelen.