DE KRABPAAL

Alle krabpalen worden op bestelling gemaakt, we hebben geen voorraad. Wil je een model in het echt komen bekijken dan kan dat op afspraak.

De krabpalen zijn volledig gemonteerd en kunnen niet in onderdelen geleverd worden. 

DE PLANKEN

Elke krabpaal heeft opstapplankjes en ligplanken. Hoeveel ligplanken een krabpaal heeft staat vermeld bij het model. De ligplanken en opstapplankjes worden gemaakt van oud onbehandeld steigerhout en zijn grijsbruin van kleur. We gebruiken geen verf, beits of sisaltouw, ook niet op aanvraag.


DE STAMMEN

Wij maken gebruik van stammen die we beschikbaar hebben. Dit kunnen bruine of groene stammen zijn. Krabpalen waarin groene stammen verwerkt worden, zullen na verloop van tijd door droging bruin kleuren.

Bij het maken van een krabpaal is nooit van tevoren te bepalen of deze van bruine of groene stammen wordt gemaakt omdat niet de kleur maar de dikte en vorm van de stam voor ons bepalend zijn voor het te maken model.

HET MODEL

Bepaalde krabpalen zijn geschikt voor grote katten. Dit hebben we vermeld bij het model.

Heb je meerdere katten die allemaal graag hoog liggen? Kies dan voor een model dat meerdere hoge ligplanken heeft.

Wil je een krabpaal voor in de tuin? Alle krabpalen kunnen buiten staan.


BEHANDELING

Deze krabpaal is gemaakt van materialen die rechtstreeks uit de natuur komen. Wil je zekerheid geef je krabpaal dan een insecticidenbehandeling (zie ook: belangrijke productinformatie).